Over mij

Toen ik 8 jaar was, vroeg mijn moeder: ‘Wil je niet op muziekles, bijvoorbeeld pianoles?’ Waarop ik antwoordde: ‘uh, ja kan wel’. Nooit geweten dat deze hobby zo uit de hand zou lopen.

Op mijn 12e had ik mijn allereerste optreden achter mijn piano. Ik trad wel eens op met dansen, maar dit was veel spannender. Dit gaf mij zo’n kick dat ik mezelf wilde blijven uitdagen, dus ging ik op zangles. Na een tijdje durfde ik een 2e stem te zingen op de achtergrond en toen ik dit eindelijk onder de knie had, begon ik aan soloprojecten. Dit is iets wat ik nog steeds heel graag doe, zingen achter mijn piano. Naast mijn solo optredens ben ik nu ook druk bezig met bandjes/koren in verschillende settings. Zolang ik mensen blij kan maken met muziek, is mijn dag geslaagd!


‘Zolang ik mensen blij kan maken, is mijn dag geslaagd!’


Vanaf mijn 8e volg ik al pianolessen en vanaf mijn 12e zangles. Nadat ik de vooropleiding met piano heb afgerond aan het conservatorium, ben ik doorgegaan met cursussen om mij verder te blijven ontwikkelen. Op het gebied van zang heb ik eerst een basiscursus CVT (Complete Vocal Technique) & EVT (Estill Voice Training) gevolgd. Ik kwam erachter dat EVT voor mij de ideale methode is, dus ben ik daarmee doorgegaan. Van EVT heb ik level 1 en 2 afgerond, aansluitend ben ik doorgestroomd naar het EFP (Estill Figure Proficiency) traject. Als ik dit heb afgerond, ga ik verder met EMT om officieel Estill Master Trainer te worden!

Waardering: 5 uit 5.

“Wat hebben we onwijs genoten van Lianne haar optreden tijdens ons huwelijk!! Ze speelde tijdens de BBQ en heeft er een waar feestje van gemaakt. Een prachtige stem, super enthousiast en goed gespeeld! Ze kreeg het publiek mee en zelfs wij als bruidspaar konden niet stil blijven zitten en hebben even een dansje tussendoor gedaan. Ze was erg flexibel, wijzigingen in het programma was geen probleem en ze was spontaan en vriendelijk in contact. Een ware aanvulling op onze speciale dag. Kortom, we zouden Lianne aanraden!”

~ Rowina

Neem contact op

Contact
06 34381458
info@liannebakker.com

Volg mij op

Youtube
Instagram

%d bloggers liken dit: