Zangles & pianoles

In 2020 ben ik begonnen met het geven van zangles & pianoles. Ik vind het heel belangrijk dat iemand plezier heeft in het maken van muziek. Daarnaast geeft het mij voldoening om mensen wat te leren en vooral ook om vooruitgang te zien!

Dankzij de cursussen die ik volg bij Estill Voice heb ik een duidelijk beeld gekregen van hoe de stem werkt. Daardoor kan ik gericht kijken naar waar iemand vastloopt, maar vooral hoe we dit kunnen oplossen! Iedereen kan zingen, je moet alleen weten hoe je jouw stem moet gebruiken.

Vanaf mijn 8e volg ik pianolessen. De eerste 6 jaar heb ik alleen klassiek gespeeld en later pop ernaast. Zo ben ik uiteindelijk naar de vooropleiding gegaan van het conservatorium, richting pop piano! Na de vooropleiding ben ik weer privé lessen gaan volgen, deze keer meer gefocust op jazz. Met muziek ben je nooit uitgeleerd en je kunt je blijven ontwikkelen. Het lijkt mij ontzettend leuk om jou te helpen in dit proces.

De lessen worden gegeven op locatie in Medemblik of online!

Klik hier voor de tarieven


‘Vraag nu een gratis proefles aan!’


Wist je dat muziek maken heel goed voor je is? Een aantal voordelen hiervan zijn:

  • Het zorgt voor ontspanning
  • Het verbetert je geheugen
  • Het verbetert je motoriek
  • Het geeft zelfvertrouwen
  • Het stimuleert je brein
  • Het maakt je gelukkig

Wil je meer informatie over mijn lessen en over muziekweetjes? Op mijn Instagram account (Lesvanlianne) houd ik je graag op de hoogte! Klik op onderstaande button:

Dus wat houd je nog tegen? Vraag snel een gratis proefles aan!

Cadeaubonnen

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau? Geef dat een bon voor zang- en/of pianoles! Muziek maken is een leuk voor alle leeftijden. Stuur mij gerust een berichtje voor meer informatie

Waardering: 5 uit 5.

“Goede begeleiding! Luistert goed, denkt mee aan andere muziek stijlen waar je nog veel met je stem van kan leren. Ziet en denkt ook goed aan de ademhaling wat belangrijk is, tijdens het zingen. Kortom, helemaal tevreden!:)”

~ Aline

Waardering: 5 uit 5.

“Ik vind Lianne echt een geweldige pianodocente! Ik heb nu nog maar pas van haar les, maar ik heb nu al zo ontzettend veel geleerd. Ze is heel geduldig en zachtaardig, maar ook niet bang om je op fouten te wijzen. Ik zou haar absoluut aan iedereen aanraden die pianolessen overweegt te nemen!”

~ Lotte

Neem contact op

Contact
06 34381458
info@liannebakker.com

Volg mij op

Youtube
Instagram

%d bloggers liken dit: