Repertoire

Mijn repertoire is heel divers. Over het algemeen speel ik hits vanaf de 50s tot nu. Denk hierbij aan; The Beatles, Queen, Amy Winehouse, Elvis en Michael Jackson. Maar ook Duffy, ABBA, Doe maar en Dolly Parton. Zo kan ik met een optreden alle kanten op!

De muziek die ik speel kan zowel sfeervol op de achtergrond zijn, als swingend om op te dansen. Stuur gerust een berichtje, dan kijken we samen naar bijpassende muziek bij jouw gelegenheid!

Een verzoeknummer? Let me know!

Wilt u op de hoogte blijven van mijn optredens? Klik dan op onderstaande buttons en neem een kijkje op mijn social media pagina’s!

U kunt mij ook boeken via Gigstarter, klik hier voor meer informatie!Waardering: 5 uit 5.

“Wat hebben we onwijs genoten van Lianne haar optreden tijdens ons huwelijk!! Ze speelde tijdens de BBQ en heeft er een waar feestje van gemaakt. Een prachtige stem, super enthousiast en goed gespeeld! Ze kreeg het publiek mee en zelfs wij als bruidspaar konden niet stil blijven zitten en hebben even een dansje tussendoor gedaan. Ze was erg flexibel, wijzigingen in het programma was geen probleem en ze was spontaan en vriendelijk in contact. Een ware aanvulling op onze speciale dag. Kortom, we zouden Lianne aanraden!”

~ Rowina

Waardering: 5 uit 5.

“‘Bij ons heeft Lianne opgetreden op mijn 40ste verjaardag. Ik was echt een heel leuk optreden. Wij hoefde ons nergens druk om te maken. Lianne neemt alles mee, en zit heerlijk te spelen en te zingen. Echt een aanrader!’

~ Bregtje

Waardering: 4.5 uit 5.

“Lianne vindt met gemak haar eigen weg. Zowel in praktische en logistieke zin als met haar muziek en mijn gasten. Ze had zich in no-time haar eigen fanclub aangemeten en leuke interactie met alle aanwezigen, echt knap.

~ Heleen

Waardering: 4.5 uit 5.

“Het was een leuk en vrolijk optreden, met veel verzoek nummers en een vrolijke zangeres. We mochten zelf ook een paar liedjes zingen, het was heel geslaagd”

~ Christel

Waardering: 4.5 uit 5.

“Spontane zangeres met leuke muziek. Alles snel en prima geregeld. Lianne had voor ons zelfs verzoek nummers ingestudeerd. Een echte aanrader.””

~ Richard

Waardering: 5 uit 5.

Bij deze wil ik Lianne heel erg bedanken. Haar optreden was echt GEWELDIG. Door haar grote repertoire wist ze een geweldige sfeer te brengen. Ze speelt ECHT goed en gaan er in de toekomst meer van horen. Dus let maar op.

~ Gerard

Neem contact op

Contact
06 34381458
info@liannebakker.com

Volg mij op

Youtube
Instagram

%d bloggers liken dit: